Categories

Login

Abonneer je hier voor updates


 

Dia de Bandera

P3180370

Corvette als Arubaanse vlag

Op 18 maart wordt op Aruba de “Dag van de Vlag” gevierd. Het hele land is dan vrij en iedereen gaat op stap. Vaak hebben ze de Arubaanse vlag op hun shirt geprint, hebben ze gelijkkleurige kleding aan en bevestigen ze de Arubaanse vlag aan hun auto. Sommigen spuiten zelfs hun Corvette als de vlag.

Dit jaar werden we uitgenodigd door de Camacuri Harley Davidson Club om mee te rijden in hun tourtochten, met op de 18e een erg uitgebreide. Dat we geen Harley hadden was volgens de organisatie geen probleem. ‘s-Morgens verzamelde iedereen zich bij Ratland, een kroeg/winkel/tattooshop. Langzaam maar zeker druppelde het terrein vol met motoren van Aruba, maar ook mensen die hun motor hebben ingevlogen van Bonaire en Curacao. Ik schat dat er uiteindelijk ongeveer 500 motoren waren…en 1 Corvette. Uiteindelijk gingen we rijden. Omdat we als enige auto al snel de hekkensluiter waren en de kruispunten door de politie net voor ons weer opengegooid werden waren we al snel de groep kwijt.

P3180355

Een deel van de Corvettes

We besloten maar naar huis te rijden, maar we kwamen al gauw wat klassieke Amerikaanse auto’s tegen. Snel omgedraaid en erachteraan dus! Terwijl we achter deze groep aanreden zagen we aan de kant van de weg een groep Corvettes staan. Snel weer omgedraaid en gaan kijken. Het bleek de Corvetteclub in oprichting te zijn. We hebben een tijdje met de andere eigenaren staan praten en hebben met hen nog een stuk gereden. We zijn uiteindelijk geeindigd in de buurt van het vliegveld, waar nog veel meer mooie Amerikaanse klassiekers bij elkaar gekomen waren.

Hier is een link naar een fotoverslag van de rit.

Leave a Reply