Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

AUW!!

marnix

Zo ziet mijn linker middelvinger er nu van binnen uit. De buitenkant lijkt helemaal nergens meer op…nagel eraf, opengescheurd etc. Denk aan een geplette sinaasappel.

Was is er gebeurd? Ik, lekker aan het sleutelen aan de handrem van de corvette. Mijn blaadje met de beschrijving waaide weg, precies onder de hefbrug. Die wilde ik dus even pakken, dus ik til de rijplaat op…die uiteindelijk uit mijn hand gleed en op mijn vinger viel.

Op de eerste hulp is het verdoofd, door twee prikken in mijn hand (denk aan die scene uit Running Man). Alsof ik niet genoeg pijnĀ  had… Verder is het gehecht etc. De botjes moeten vanzelf weer tegen elkaar aangroeien. Morgen moet ik op controle, ben benieuwd! De dokter zei dat de nagel waarschijnlijk niet meer teruggroeit…FREAK.

1 comment to AUW!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.