Categories

Login

Abonneer je hier voor updates


 

AUW!!

marnix

Zo ziet mijn linker middelvinger er nu van binnen uit. De buitenkant lijkt helemaal nergens meer op…nagel eraf, opengescheurd etc. Denk aan een geplette sinaasappel.

Was is er gebeurd? Ik, lekker aan het sleutelen aan de handrem van de corvette. Mijn blaadje met de beschrijving waaide weg, precies onder de hefbrug. Die wilde ik dus even pakken, dus ik til de rijplaat op…die uiteindelijk uit mijn hand gleed en op mijn vinger viel.

Op de eerste hulp is het verdoofd, door twee prikken in mijn hand (denk aan die scene uit Running Man). Alsof ik niet genoeg pijn  had… Verder is het gehecht etc. De botjes moeten vanzelf weer tegen elkaar aangroeien. Morgen moet ik op controle, ben benieuwd! De dokter zei dat de nagel waarschijnlijk niet meer teruggroeit…FREAK.

1 comment to AUW!!

Leave a Reply